## SOUTHWEST PRACTITIONERS ADAPTATION NETWORK (SPAN)

## Southwest Practitioners Adaptation Network (SPAN) Launch Meeting February 7, 2020 | University of Nevada, Las Vegas | Lied Library, Goldfield Room

## **AGENDA**

AGLINDA	
8:00 - 9:00	Registration open
60 min	Breakfast available
9:00 – 9:30 30 min	Welcome Kristen Averyt, University of Nevada, Las Vegas (UNLV) Carolyn Enquist, Southwest Climate Adaptation Science Center (SW CASC), USGS Overview of SPAN (goals, objectives, agenda for the day) Kathy Jacobs, Center for Climate Adaptation Science and Solutions (CCASS), University of Arizona (UA)
<b>9:30 – 10:00</b> 30 min	Discussion of Local Responses and Infusion of Local Priorities and Southern Nevada- Relevant Ideas into SPAN Kathy Jacobs, CCASS, UA Tamara Wall, Western Regional Climate Center (WRCC)
<b>10:00 – 10:15</b> 15 min	Participant Discussion *Facilitated by Tamara Wall, WRCC
<b>10:15 – 10:30</b> 15 min	NETWORKING BREAK
<b>10:30 – 12:00</b> 90 min	Panel on Lessons Learned in the Southwest  Ladd Keith, UA Erika Austhof, UA Amber Pairis, Climate Science Alliance Marco Velotta, City of Las Vegas Marci Henson, Clark County Braden Kay, City of Tempe  Discussion *Moderated by Kathy Jacobs, CCASS, UA
<b>12:00 – 1:00</b> 60 min	NETWORKING LUNCH
<b>1:00 – 2:30</b> 90 min	Breakout Groups Targeted discussions on climate challenges and solutions in Southern Nevada related to public health *Facilitated by Tamara Wall, WRCC
<b>2:30 – 2:50</b> 20 min	NETWORKING BREAK Reassemble in main room
<b>2:50 – 3:35</b> 45 min	Report-Backs Discussion *Moderated by Carolyn Enquist, SW CASC
<b>3:35 – 4:20</b> 45 min	Looking Forward to Next Steps for SPAN Share options for network building
<b>4:20 – 4:30</b> 10 min	Wrap-Up and Adjourn









